Jaarvergadering EHBO Vriezenveen 16 februari 2016

Dinsdag 16 februari 2016 waren veel leden aanwezig op de jaarvergadering van de EHBO.
De opkomst was deze keer een stuk groter, dan de andere jaarvergaderingen. Van enkele bestuursleden werd afscheid genomen. Maar gelukkig waren er ook nieuwe vrijwilligers, die willen toetreden tot het bestuur van de vereniging.
Gerrit Koppelman, vicevoorzitter van de vereniging bedankte achtereenvolgens, Jan Smelt, die is afgetreden als penningmeester. Zijn taak wordt overgenomen door Jannie van den Noort. Eveneens traden af Michiel Wiltvank en Alwin Winkel. Gelukkig blijft Alwin wel onze Webmaster.
Hilda Nieman werd gekozen voor de functie van secretaresse en de heren Niek Bakker en Dennis Libbers zijn voortaan de verantwoordelijke personen bij de Evenementen commissie.
De oud voorzitter Gerrit Klaas (48 jaar lid) en Jannie Kist (45 jaar lid) werden benoemd tot Ere lid van de vereniging.
Ook het komende jaar zullen vele enthousiaste vrijwilligers aanwezig zijn bij de diverse evenementen in Twenterand. Meerdere leden hebben zich al opgegeven om als EHBO vrijwilliger op een van deze evenementen aanwezig te zijn. Dennis en Niek zijn echter steeds op zoek naar nieuwe mensen, die hun vaardigheden graag een keer willen gebruiken bij een van die leuke gebeurtenissen in onze gemeente.

DSC_9729 - kopie DSC_9731 - kopie DSC_9733 - kopie DSC_9746 - kopie

Geef een reactie